En compliment del que disposa la Regla 2 del RRV el Club Nàutic Premià es complau en anunciar
la celebració delTrofeu Retmar, Gran Premi 50 Aniversari Nàutic Premià
i per això us fem arribar el següent:

TOA Cal fer inscripció per les samarretes i calcular el nombre de persones per el Pica-Pica (no sopar) per la entrega de trofeus de RETMAR i COMODOR.

.- Reste de proves consultar calendari adjunt

ANUNCI DE REGATA

01 UBICACIÓ
La prova se celebrarà el dia 1 Desembre 2018, en aigües properes a Premià de Mar
02 REGLAMENTS
La Regata es correrà sota el RRV (2017-2020), el Reglament de Seguretat de l’ISAF, la Guia per la Organització de Regates en RI, aquest Anunci de Regata i les Instruccions que s’estableixin.
03 PARTICIPANTS
.- Vaixells amb tripulació reduïda, solitaris A2 amb cerificat RI en vigor, les embarcacions que no disposin de certificat, la organització otorgarà un Rating estimat que serà inapel·lable.
.- Vaixells amb tripulació complerta amb cerificat RI en vigor, les embarcacions que no disposin de certificat, la organització otorgarà un Rating estimat que serà inapel·lable.
.- Els vaixells inscrits en el Trofeu Comodor ja es consideren inscrits, només cal informar de la intenció de participar en el Trofeu, inscriure els patrons i tripulants. http://nauticpremia.net/formulari-regates-flota-creuer/ seleccionant “Regata Retmar”.
.- Els iots sense número de vela hauran d’identificar-se davant el Comitè de Regata a l’arribada, sota la penalitat d’ésser considerats com no participants.
Els iots que es retirin hauran de comunicar-ho per ràdio al Comitè de Regata, sota pena de desqualificació.
04 SEGURETAT
A efectes del Reglament de Seguretat, aquesta regata està considerada com de 4ª categoria. Tots els participants hauran d’estar a l’escolta permanent en el Canal VHF (a determinar), mentre estiguin en regata. El Comitè de Regata podrà donar instruccions via VHF, les quals podran modificar tant aquesta Normativa com les instruccions.
05 INSCRIPCIONS i REGISTRE
Les inscripcions es faran per escrit, en el formulari oficial, adreçat a l’Oficina de Regata del Club Nàutic Premià
per E-mail: inscripcions@nauticpremia.net o be on line en http://nauticpremia.net/formulari-regates-flota-creuer/ seleccionant “Regata Retmar”.

La inscripció s’haurà d’acompanyar amb les fotocòpies de:
- Certificat RI en vigor,
- Pòlissa d’assegurança amb el rebut en vigor corresponent,
- Certificat de navegabilitat,
- Titulació del patró,
- Assegurança individual o llicencia federativa. En cas de no estar en disposició de la mateixa, la organització s’encarraguerà de obtenir-la. El termini per a les pre-inscripcions es fins a les 18 hores del dia 28 novembre 2018. No es garanteix poder fer la inscripció passat aquest termini.
La confirmació d’inscripcions, així com la retirada de la corresponent documentació es realitzarà a l’oficina de Regata del Club Nàutic Premià el dia 1 fins les 10h del matí

DRETS D’INSCRIPCIÓ
.- Iot inscrits al Trofeu Comodor 0 €, cal fer la inscripció igualment.
.- Iot nous Solitaris /A2 25 €. Iots amb Tripulació fins a 5 tripulants 40€, més de 5 tripulants 60€.
Es farà entrega de samarretes de la regata.
.-Forma de pagament de la inscripció: mitjançant transferència bancària al següent compte:
La Caixa ES53 2100 0317 66 02 00132764, indicant el nom del vaixell i Trofeu Retmar
06 PROGRAMA DE LES PROVES
Dissabte 1 Desembre:
10:00 Reunió de patrons, (No és obligatori la assistència, rebreu les instruccions de regata via e-mail i la resta de instruccions es donaran per canal de regata abans de l’inici de la prova)
11:30 Senyal d’atenció
Hora límit d’arribada, 17:00 per tots els vaixells. Hora posta de sol 17.20 Recorregut: el habitual en el Trofeu comodor, veure annexa, amb les coordenades del WP.
07 GRUPS DE CLASSIFICACIÓ
.- Els Grups de Classificació seran establerts pel COMITÈ , una vegada finalitzat el termini d’inscripcions i a la vista dels iots inscrits i que formen un grup mínim de 5 inscrits.
.- S’estableixen els següents grups de classificació:
.-Solitari per Ri i Promoció
.-A dos per Ri i Promoció
.-RI Tripulació
.- La prova es puntuable per els iots inscrits en el Trofeu Comodor,
08 INSPECCIONS SEGURETAT I CONTROLS DADES CERTIFICATS
Es podran establir controls, a partir de l’inicia de la regata.
09 DRETS D’AMARRAMENT
Per a gaudir del amarrament poseu-vos en contacte amb Marina Premià s’ha d'enviar per e-mail copia documentació del vaixell a Marina Port Premià abans d'arribar a port.
Dades de Marina Port Premia: e-mail: info@marinapremia.com, Canal VHF 9.
10 TROFEUS
El lliurament de Trofeus es realitzarà durant la copa de cava i pica-pica que s’organitza a la cloenda del trofeu
Els tres primers de cada grup.
11 RESPONSABILITAT
Tots els participants en la regata ho fan sota el seu propi risc i responsabilitat. El Comitè Organitzador, així com qualsevol persona o Entitat que participi en l’organització de la regata, es descarrega expressament de qualsevol responsabilitat per pèrdues, danys, lesions i incloses molèsties que poguessin esdevenir durant la mateixa. Hom remarca explícitament el que es disposa en la Regla 4 del RRV, referent a “Un vaixell és l’únic responsable de la seva decisió de prendre o no la sortida o de continuar en regata”.
12 DISCREPÁNCIA
En cas de discrepància entre aquest anunci i les instruccions de regata, prevaldran aquestes darreres i les seves eventuals modificacions. El Club Organitzador té la facultat de poder modificar aquest Anunci de Regata, en cas necessari. (R89.2-a del RRV)
13 ACTES SOCIALS
La entrega de trofeus de la Regata i del Trofeu Comodor, es realitzarà al vespre del mateix 1 desembre. Hi haurà sorteig de material cedit per les empreses col·laboradores, acompanyat de una copa de cava i pica-pica

IV Edición Regata RETMAR ( 2017 )

 • 4S4A4740171
 • 4S4A4787214
 • 4S4A4790217
 • 4S4A5139563
 • 4S4A5203627
 • 4S4A5232654

III Edición Regata RETMAR ( 2016 )

 • 4S4A7459
 • 4S4A7490
 • 4S4A7497
 • 4S4A7504
 • 4S4A7509
 • 4S4A7517

II Edición Regata RETMAR ( 2015 )

 • Regata Retmar 2016
 • Regata Retmar 2016
 • Regata Retmar 2016
 • Regata Retmar 2016
 • Regata Retmar 2016
 • Regata Retmar 2016